Më shumë se 65 zyrtarë të lartë nën hetime për korrupsion

Më shumë se 65 zyrtarë e ish-zyrtarë të lartë të institucioneve të Kosovës, janë të dyshuar dhe po hetohen për korrupsion.

Kush është Kaltrina Skoro-Murtezaj? Psikologia shkollore dhe klinike që po tregohet e suksesshme

Kaltrina Skoro - Murtezaj është Psikologe shkollore dhe klinike. Studimet bazike në Psikologji, i ka të përfunduara në Universitetin e Tetovës. Ajo...

Flet Edis Hamza, artisti nga Prizreni: Si e punova Shqiponjën dy krenare me 1500...

Është nga qyteti historik i Prizrenit dhe nuk ka si të mos motivohet të bëjë diçka të veçantë. Për më tepër është...

“Do të ishte e çuditshme që Kosova dhe Serbia të kthehen nga SHBA-ja pa...

Eksperti i Këshillit për Marrëdhënie me Jashtë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Charles Kupchan, beson se në takimin e 27 qershorit...