Bajram Kastrati kërkon besimin e qytetarëve për Asamblenë Komunale

Jo vetëm zëri juaj, por do jem vetvetja juaj për secilën kërkesë, për secilin projekt dhe nevojë që do keni, kështu ka...

Egzona Hoxhaj kërkon besimin e qytetarëve të Prizrenit për Asamblenë Komunale

Familjarë, miq, përkrahës që gjatë gjithë jetës nuk më latë vetëm në sfida, unë sot dua të ju falënderoj për angazhimin tuaj...

Erzen Musliu kërkon besimin e qytetarëve të Prizrenit më 17 tetor

Prizreni më shumë se kurrë ka nevojë për ndryshim dhe gjeneratë të re, andaj të dielën të dalim masovikisht në zgjedhje dhe...

Korishës dhe mbarë Prizrenit, dinjiteti i kthehet vetëm nën udhëheqjen e PDK-së

Sonte, me rastin e përmbylljes së fushatës 30 ditore për zgjedhjet e së dieles, i falenderova dhe i përgëzova anëtarët e kryesisë,...

Gashi: Është koha tani, që Prizrenit t’ia kthejmë shkëlqimin dhe qytetarit dinjitetin

Të nderuar qytetarë të Prizrenit, nëpërmjet shprehjës së vullnetit politik që rezulton me llogari të qëruara me ndërgjegjën e gjithsecilit, do na...

Edon Muçaj kërkon besimin e qytetarëve të Prizrenit më 17 tetor

Kërkoj nga të gjithë ju qytetarë të nderuar që të dilni dhe të votoni profesor Mytaher Haskuka dhe mua si Kandidat për...

Bobaj: Pulsi më datë 17-të duhet të jetë 144

Pulsi më datë 17-të duhet të jetë 144, kështu ka deklaruar Ramë Bobaj, kandidat i LVV-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Suada Hallaqi viziton shoqatën “Doğru Yol TKSD”

Në ditën e fundit të fushatës, kandidatja e AKR-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Suada Hallaqi, ka vizituar shoqatën “Doğru Yol TKSD”.

Islam Ukimeri merr mbështetje nga Genc Prelvukaj

Në ditën e fundit të fushatës zgjedhore, kandidati i PDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Islam Ukimeri, ka marrë mbështetje nga këngëtari...

Kujtesa Kabashi – Shatri kërkon besimin e qytetarëve më 17 tetor

Kandidatja e LDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Kujtesa Kabashi - Shatri, ka ftuar qytetarët e këtij qyteti që të dielen të...