Hudhër, vaj ulliri dhe pambuk! Mjaftojnë 2 pika nga ky ilaç që t’ju rikthehet...

Ka shumë trajtime natyrale që ju ndihmojnë të riktheni aftësinë e të dëgjuarit. Një prej tyre është edhe kjo metodë, e cila...

10 sinjalet e fshehta që ju dërgon trupi kur ka nevojë për ndihmë

Është e nevojshme që këto sinjale të mos lihen pas dore pasi na informojnë për disa sëmundje të cilat mund të trajtohen...

Shkencëtarët gjejnë mënyrën për të shkatërruar viruset që shkaktojnë ftohjen

Në vend që të sulmonin direkt këto viruse, ato sulmuan proteinën themelore brenda vetë virusit me anë të së cilës ata riprodhojnë...

Personat që vuajnë nga kjo lloj alergjie, të bëjnë kujdes me gjumin

Studiuesit në Spitalin Addenbrooke në Kembrixh ushqyen me miell kikiriku më shumë se 126 njerëz që ishin alergjikë ndaj arrave.

Këto 6 gjëra i përkeqësojnë periodat tuaja

Kur bëhet fjalë për periodat, ka zakone të caktuara dhe kushte mjekësore që mund t’ju bëjnë të ndiheni keq çdo muaj. Kështu...

Mbajeni të shtypur për disa sekonda këtë pikë në dorë nëse i keni këto...

Stresi është karakteristikë e pashmangshme e jetës. Askujt nuk i pëlqen dhe çdo njeri, po të mundte, me prekjen e një butoni...

Sytë mund t’ju paralajmërojnë për një kancer shumë të rrezikshëm

Kanceri në mushkëri është ndër llojet më serioze të kancerit, pasi që zakonisht zbulohet vetëm pasi të jetë shpërndarë në organe tjera...

Rrahje të çrregullta të zemrës? Këshillat që duhet t’i dini të gjithë pavarësisht moshës

A e keni përjetuar ndonjëherë ndjesinë sikur zemra do t’ju dalë nga kraharori? Po ndjesinë e zemrës që sikur...

Farmacistët ndihen xhelozë: Ky ilaç i vjetër natyral, ndalon dhimbjet menstruale si me dorë

Ky është ilaç më i mirë se tabletat! Ngërçe gjatë ciklit menstrual ka te 50 për qind e femrave.

Vaj peshku për memorie më të mirë

Përdorimi i shpeshtë i vajit të peshkut mund të përmirësoj kujtesën tuaj, por mund të jetë edhe parandalim i shkëlqyeshëm për demencën.