A humbni kilogramë gjatë Ramazanit, ja ҫfarë duhet të dini për ‘dietën’ e muajit...

Disa prej jush mund të mendojnë: “Uaauu, duket zgjidhje shumë e mirë për të rënë nga pesha! Po e provoj!” Po, në...

‘Prindërit se kuptojnë ç’kam pirë’/ Cigaret elektronike janë kthyer në ‘biberona’ për 10-vjeçarët shqiptarë,...

“Para disa ditësh isha me djalin tim 3-vjeҫar në një park. Vura re një grup fëmijësh diku 10-vjeҫar dhe tym mes tyre....

Muaji i Ramazanit: Një udhëzues i mirësjelljes për të gjithë jomyslimanët

Ka rreth 8 miliardë njerëz në botë. Dhe rreth 24% e tyre – 1.8 miliardë – janë duke agjëruar nga lindja e...

Si ta keni më të lehtë agjërimin? Specialisti i njohur jep zgjidhjen ideale

Gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, myslimanët agjërojnë nga agimi deri në muzg dhe kjo do të thotë që nuk hahet asgjë...

Vuani nga yndyra e tepërt në kuzhinë? Zbuloni trukun interesant që do t’iu zgjidh...

E dimë që mishi është një ndër artikujt kryesorë kur është fjala për çdo racion, mirëpo, gatimi i tij shumë shpesh gjithë...

Mos iu bërtisni fëmijëve: 5 arsye pse një nxënës nuk mëson nëse qortohet

Ndonjëherë mendojmë se të bërtiturat në klasë të një studenti reagojnë dhe «nxjerrin mësim», por nuk është kështu. Reagon...

Nëse foshnja juaj i ka këto shenja, dërgojeni tek mjeku urgjentisht

Sëmundja e një fëmije është një përvojë e vështirë për çdo prind. Shumë probleme mund të evitohen nëse simptomat shihen me kohë.

Çfarë ndodh me trupin tonë nëse hamë hudhër çdo ditë?

Ne themi se hudhra është antibiotiku më i fuqishëm natyror, por çfarë do të thotë kjo? Hudhra përmban alicinë,...

Ky është çaji i cili nuk duhet ta pini para gjumit, pasi u bën...

Ndërsa shumë preferojnë të pijnë çaj tradicional, një pjesë e njerëzve janë të prirur të konsumojnë çaj jeshil. Kjo është për shkak...

Nga sot e tutje kur të mësoni arsyen do të vazhdoni që ti lani...

Me siguri habiteni nga fakti se disa ushqime, pavarësisht se kanë një lëkurë jo të ngrënshme, duket të lahen para konsumimit. Pavarësisht...