Ne gratë muslimane, nuk kemi nevojë të ndihemi të huaja në shtëpinë tonë

Sociologia Merjeme Gashi është e lindur në Mitrovicë. Studimet bazike universitare, por edhe ato Master në drejtimin e sociologjisë, i ka të...

Kosovën dhe Turqinë i bashkon jo vetëm interesi ekonomik por edhe historia

Kryetari i Odës Ekonomike Turke në Kosovë, Abdurrahman Balkiz, në një intervistë për KosovaPost flet për bashkëpunimin ekonomik mes Kosovës dhe Turqisë,...

Thaçi: Do të hapim ambasadë në Moskë pas marrëveshjes me Serbinë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në një intervistë me gazetën e Vjenës “Kurier” ka folur për situatën politike në Kosovë dhe rajon...

Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në...

Challandes flet për pritjet për “Euro 2020” e prurjet e reja

Sporti Total, i fundit për këtë vit vjen me intervistën e përzgjedhësit të Kosovës, Bernard Challandes. Sa din shqip,...