Shitet shtëpia në rrugën “Faredin Hoti” në Prizren

Shtëpia ndodhet në rrugën “Faredin Hoti” (ish- rruga e Red Bullit) Ka dy kate ( e mobiluar ) me...

Shitet shtëpia në rrugën “Fahredin Hoti” në Prizren

Shitet shtëpia në rrugën "Fahredin Hoti" në Prizren. Shtëpia është me dy hyrje, ka bodrumin 10 X 9, katin...

Shitet lokali me 147m2 në Prizren, mund të shndërrohet edhe në banesë (FOTO)

LOKALI NË SHITJE Disponon 147m2 Lokali është i përshtatshëm për cdo lloj veprimtari.

Adriana Matoshi prezanton projektin e bukur të Park Hill Residence

Aktorja dhe deputetja e njohur, Adriana Matoshi, do të banojë në rezidencën më të njohur në vend, Park Hill Residence.

Ofertë atraktive për blerje me kredi të banesës në Prizren nga BKT Kosova dhe...

Ofertë atraktive për blerje me kredi të banesës në Prizren nga BKT Kosova dhe MIRI & ARKOS SHPK.☑️Norma e interesit duke filluar...

Arredimi modern i qosheve të shtëpisë

Në rast se nuk keni dëgjuar akoma, “e çuditshmja” është trendi më i fundit për shtëpinë. Sistemojeni sa më bukur atë qoshe...

Arredimi i shtëpisë dhe ngjyrat, pesë këshilla për kombinimin perfekt

Një premisë e rëndësishme: për të filluar, le të kujtojmë nënndarjen e ngjyrave. Primaret janë të kuqe, blu dhe të verdhë; sekondaret, portokalli,...

Ide për arredimin e shtëpisë

Arredimi i shtëpisë varet nga shijet e pronarëve por edhe nga këndvështrimi se si e shikojmë shtëpinë. Disa prej tyre, secilën dhomë...

Këshilla për një arredim të mirë të shtëpisë

Shtëpia duhet të jetë funksionale dhe komode ndaj ne po ju japim këshillat bazë të një arredimi të thjeshtë dhe komod.