Shitet lokali 104 m2 te Qylhani në Prizren, çmimi 155 mijë euro

0
3199

Lokali është në katin përdhesë me 53 m2 dhe 51 m2 në bodrum, gjithsej 104 m2.

Shitet komplet me çmim fiks prej 155,000.00 Euro dhe është i panegociueshëm.

Lokali ka çasje në hyrjen kryesore dhe anësore, domethënë i posedon dy hyrje dhe është në një lokacion mjaft të mirë për të zhvilluar biznesin.

Momentalisht është i lëshuar me qera dhe në momentin e shitjes, mund ta vazhdoni qeranë me qeradhënësin aktual apo ta shfrytëzoni menjëherë pas 30 ditëve nga data e blerjes.

Për më shumë mund të kontaktoni në këtë numër të telefonit: +383 44 88 09 90

Leave a Reply