Kemajl Gegollaj kërkon besimin e banorëve në fshatin Krajk të Hasit

0
587

Kandidati i LDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Kemajl Gegollaj, i ka ftuar banorët e fshatit Krajk që me 17 tetor ta votojnë LDK-në dhe kandidatin e saj për kryetar, Anton Quni.

Gegollaj ka bërë thirrje që banorët e këtij fshati ta votojnë atë, duke u zotuar se në Asamblenë Komunale do të ngritë çështjen për ndriçimin publik në fshat, përfundimin e të gjitha rrugicave në fshat, përfundimin e kanalizimit, rregullimin e mbeturinave inerte, shërbimin e mjekut në ambulant çdo ditë pune, kujdes të veçant për ngritjen e subvencioneve në bujqësi dhe blegtori dhe çështje tjera me rëndësi për komunitetin e këtij lokaliteti.

Leave a Reply