Ndryshojeni dekorin e shtëpisë tuaj me shumë pak para

0
529

Siç e dimë, renovimi i shtëpisë dhe blerja e mobilieve apo dekorimeve të reja mund të jetë shumë i kushtueshëm.

Por, nëse nuk e keni ditur është e mundshme që ta rigjallëroni ambientin e shtëpisë tëuaj me shumë pak para.

Mjafton vetëm që të keni dëshirë, të shihni idetë e mëposhtme dhe shtëpia juaj do të duket shumë më me stil dhe plot gjallëri.

Pa dyshim se idetë e mëposhtme ja vlen t’i keni parasysh sa herë që doni që shtëpia juaj të duket më ndryshe, transmeton Klan Kosova

Mbulesë shtrati me xhufka

Rigjallëroni mobiljet e vjetra

Tapete me shumë ngjyra

Pllaka me dizajne të reja

Vazo lulesh me mozaikë

Transformimi i derës së vjetër

Karrige shumë të lezetshme

Korniza unike për pasqyre

Oxhak 

Perde elegante

Dekorime në mure

Llampa kreative

Këllëfë jastëku interesant

Rafte jo të zakonshme

Pikturë interesante

Abazhurë me stil

“Kokë shtrati” shumë shik

Dekorime për dhomat e fëmijëve

Tabelë për shënime.

Leave a Reply