7 aksesorë për të pasur një veshje të kompletuar këtë pranverë

0
461

Disa mund të thonë se për të pasur një pamje tërheqëse dhe të sofistikuar, është e nevojshme të fokusohemi tek veshjet shumë të ndërlikuara dhe të dizajnuara deri në detajet më të vogla.

Por, në fakt na lejoni t’ju themi se shpeshherë është e kundërta. Për të “goditur në shenjë”, më pak është më shumë. Pra e thënë me fjalë të tjera, sa më thjesht të vishesh, më e kompletuar dhe bukur do të dukesh.

Në këtë artikull do ju tregojmë aksesorët më të nevojshëm, që ta bëjnë sa më të kompletuar veshjen tuaj tani në pranverë.

 Kapele

7 aksesorë për të pasur një veshje të kompletuar

Rrip pantallonash

7 aksesorë për të pasur një veshje të kompletuar

Shall mëndafshi

7 aksesorë për të pasur një veshje të kompletuar

Çantë medium

7 aksesorë për të pasur një veshje të kompletuar

Vathë

7 aksesorë për të pasur një veshje të kompletuar

Syze dielli

7 aksesorë për të pasur një veshje të kompletuar

Lidhëse flokësh të madhe 

7 aksesorë për të pasur një veshje të kompletuar

Leave a Reply