Mosfunksionimi adekuat ndaj udhëheqjes nga personat që nuk janë të aftë të udhëheqin pozita institucionale, institucioni nuk është shtëpi private

0
670

Ndryshimiet e vendosjes së pozitave udhëheqëse në Qendrën e Mjekësisë Familjare të Prizrenit nuk kan sjellur punë efektive por vetëm presione, arsyeje është mospërshtatja e menaxherave për të ju vazhduar pozita çdo fundvit kinëse po udhëheqin në bazë të ligjit duke i vendosur në baza politike.

Kohët e fundit po përballemi me skandale në sektorin e Sheëndetesisë në Prizren , ku fajët kryesore i kan mënagjerët të cilët bëjnë keqëprdorime të pozitës zyrtare me një anë dhe në anën tjeter bëjnë presione dikuj qe nuk i nënshtrohen për asnjë çmim ( Po flas per Vetën )e të tjereve i japin të drejta që të vijnë të nënshkruhen e të ikin të bëjnë punë private pastaj kthehën prap në punë.

Sot dikush prej menagjimit më pyeti pse po merrëni me stafin udheheqes dhe apostrofoj dikën që keqperdor pozitën zyrtare ….
Përgjigja ime ishte kështu…!

Une Pranver Asllani prej momentit që jam i punësuar kam punuar me nderë, përgjegjësi dhe e kam respektu punën time sepse kështu është në gjenetikën time, por ata që po na udhëheqin nuk i dojnë punëtorët e ata që e dojnë punën ,por i dojnë servilat qe i kapin për veshi edhe i keqpërdorin për ti realizuar qëllimet e tyre.

Mos të harrojmë se ka shtet dhe Kosova nuk është e askujt e Ligji është mbi të. gjithë.

Shkruan: Pranver S. ASLLANI – Punëtor i shërbimit teknik në Prizren

* Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e 04 Online

Leave a Reply