Dr. Blerta Shantiri aderon në LDK

0
223

Kryetari i LDK-së në Prizren, Driton Selmanaj ka prezantuar aderimin e stomatologes Blerta Shantiri.

“Blerta si një grua profesionale do të jap kontribut në LDK për t’i sjellë Prizrenit një qeverisje të mirë dhe në shërbim të qytetarëve”, thuhet në mes tjerash në njoftimin e LDK.

“Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren nga sot iu bashkua edhe doktoresha Blerta Shantiri, një stomatologe e zonja dhe e afërt me qytetarët e Prizrenit. Blerta si një grua profesionale do të jap kontribut në LDK për t’i sjellë Prizrenit një qeverisje të mirë dhe në shërbim të qytetarëve.
Lidhja Demokratike e Kosovës është e hapur për të gjithë ata që kanë ide të mbara për Prizrenin dhe Kosovën. Qytetarët e Prizrenit po i kthehen fuqishëm Lidhjes Demokratike të Kosovës”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply