Tuesday, March 26, 2019

Lëkurat e hudhrave janë sekreti për rënien në peshë

Lëkurat e hudhrës janë përdorur që në lashtësi për të mbajtur organizmin në formë, nxitur qarkullimin e gjakut dhe mbi të gjitha për të...

Ja disa nga vetitë shëruese të qepës

Qepa është e pasur me alicinë, substancë e pranishme edhe te hudhra. Ky përbërës ka veti të forta kundër trombozës. Parandalon edhe mpiksjet e...

Mos harroni: Edhe mbyllja e disa dyerve është gjithashtu një çështje dashurie

Ndonjëherë ne vazhdojmë të durojmë dhe të qëndrojmë në një marrëdhënie, edhe kur nuk është e përshtatshme. Për këtë arsye, themi se...

Kufijtë e adoleshencës? Prindër, mos u frikësoni!

Sa më shumë që përpiqeni të vendosni autoritet, aq më tepër i jepni mundësi fëmijës adoleshent ta përdorë fuqinë e tij negativisht....

Këto janë ushqimet që ju ndihmojnë për të mbetur shtatzënë

Për të mbetur shtatzënë duhet ndjekur një dietë specifike? Jo saktësisht, por dietologët bashkohen në faktin se ekzistojnë disa ushqime të cilat...

Ja çfarë ndodh nëse konsumoni cigare kur ushqeni fëmijën me gji…

Qumështi i gjirit e ndihmon fëmijën të fitojë imunitet dhe të luftojë sëmundje nga më të ndryshmet. Nëse një fëmijë konsumon qumësht...

Fruti që do të shpëtojë botën nga uria

Një frut ekzotik që ka shijen e mishit të derrit mund të jetë zgjidhja për të gjithë njerëzit nëpër botë që vuajnë...

A duhet të pimë ujë kur hamë? Zbulojeni çfarë thonë ekspertët

Në emisionet televizive lidhur me produktet ushqimore, shpesh thonë se është e ndaluar të hash dhe pish në të njëjtën kohë. Disa...

Përse nuk e bëjnë femrat hapin e parë?

Femrat: Më shkroi, më propozoi… Meshkujt: Më ktheu, më pranoi… Mënyra sesi komunikojmë mund të ketë ndryshuar për shkak...

Pse dashuria e vërtetë është një burim i pashtershëm stresi?

A është dashuria një gënjeshtër? A mund të jesh lumturisht i martuar? Po, por edhe jo, sipas terapistes së çifteve, Esther Perel.