5 arsye pse biem në dashuri, sipas shkencës

Pamja, komunikimi, diçka që sjell gëzim e që na i bën zemrat tona të shpërthejnë! Ne dashurohemi, kundër të gjitha pritshmërive dhe...

Si ta largoni stresin e punës

Në një situatë pandemie si kjo, asgjë nuk është më si më parë. Pasiguria për situatën ekonomiko-sociale, sidomos nëse...

7 rregullat e arta për një gjumë të mirë dhe të qetë

Nëse keni probleme me gjumin ose vuani nga pagjumësia, duhet të kuptoni se ka disa gjëra që ndikojnë. Me siguri disa prej...

Fëmijët flenë me ju gjatë natës? Këto janë arsyet pse po bëni një gabim...

Të gjithë fëmijët futen në krevatin e prindërve pas një ëndrre të keqe apo pas një zhurme të frikshme. Ky cikël përsëritet...

Pesë mënyra për të krijuar një deodorant në kushte shtëpie

Edhe pse pasojat e përdorimit të deodorantëve nuk janë përcaktuar ende, ka njerëz që preferojnë të kërkojnë më shumë alternativa natyrale për...

Zbulo tani çfarë tregon forma e vetullës për personalitetin tënd

Në ditët e sotme, kur vetullat pothuajse kanë fituar rolin kryesor të elementit më të rëndësishëm në fytyrë, ju duhet të dini...

Kemi 4 dardha dhe 4 persona, secili merr nga një. Si ka mundësi që...

Është vërtetuar shkencërisht se truri ka nevojë për trainim për të qëndruar në gjendje të mirë. Zgjidhja e enigmave është një mënyrë...

Pse nuk po bie dot nga pesha?

Eshtë e vërtet që ka njerëz, që pavarësisht regjimit ushqimor apo aktiviteteve nuk arrijnë të bien dot nga pesha. Dietolgët thonë se...

10 lojrat që zhvillojnë intelektin, aftësitë psikomotore dhe gjuhësore tek fëmijët

Sipas Metodës Montessori, lojërat ndijore paraqesin një fazë shumë të rëndësishme në rritjen e fëmijëve. Stimulimi dhe mprehja e shqisave, në fakt,...

Shprehja “Të dua” e përmirëson shëndetin dhe mirëqenien tuaj

Hulumtimet flasin se mbi 50 për qind e çifteve të cilat janë në lidhje prej dy deri pesë vite, thonë “Të dua”...