Si të pastroni ajrin në shtëpinë tuaj

Ka momente që ajri i shtëpisë të duket i rëndë, sikur të merr frymën. Kokteje aromash të pakëndshme zaptojnë...

Gjëra që nuk e keni ditur se mund t’i pastroni në makinën e larjes...

Në të vërtetë ekzistojnë mijëra gjëra befasuese që mund të pastroni në makinën e larjes së enëve tuaj, që do të thotë...

Ndoshta nuk e keni ditur, frutat e thata përshpejtojnë plakjen

Deri më tani jemi mësuar që një dorë me fruta të thata është e shëndetshme dhe na ndihmon të ruajmë peshën ideale,...

Izolimi ju ka shtuar oreksin? – Disa mënyra si ta menaxhoni situatën

Izolimi na ka larguar nga ëmbëlsirat që mund t’i konsumonim çdo ditë. E keni të vështirë pa to? Nëse...

7 gjëra që tregojnë se ajo nuk ju dashuron më

Kur një grua pushon së dashuruari mashkullin e saj, gjendja e saj shpirtërore ndryshon, ashtu sikurse dhe vëmendja kundrejt tij. Më poshtë...

5 ushqimet më të këqija që të shtojnë yndyrën në bark

Me siguri gjatë kohës së karantinës të ka kapur paniku që mund të kesh shtuar disa kile. Nuk je...

Artisja nga Prizreni, në mesin e artistëve botërorë!

Ndonëse studion Edukimin Fillor, ajo e ka pasion artin. Mbase, është e lidhur me të sikur të ishte vet jeta.

Shprehja “Të dua” e përmirëson shëndetin dhe mirëqenien tuaj

Hulumtimet flasin se mbi 50 për qind e çifteve të cilat janë në lidhje prej dy deri pesë vite, thonë “Të dua”...

Marr frymë

Marr frymë lirshëmngadalë pa sikletbëhem sikur kam harruarTe caku një muhabet. Muhabetet vijnë e shkojnëpër t`keq nga frikamos na...

Përdorime brilante për filtrat e kafesë (FOTO)

Ju mund të mbështeteni në filtrat e kafesë për t’ju ndihmuar të nxisni kafeinën që ju nevojitet, por mund të përdorni edhe...