Festa Qoqaj do u’a hapë sytë me mengjes, provokon duke ekspozuar gjoksin

0
282

Festa Qoqaj është bukuroshja që gjithmonë e më tepër po merr vëmendje në rrjete sociale.

Ka vite që ajo njihet si një nga influenceret më me ndikim në vend dhe jo pa arsye.

Festa ka një faqe Instagrami mjaftë aktive, ndërkaq qarkullon mirë edhe në rrjetet e tjera sociale.

Stili i saj tërheq vëmendjen për një arsye të veçantë – veshjet e saj provokative.

Ajo nuk ka heshtur për të shfaqur trupin e saj në mënyrë të rëndomtë, sidomos në fotografitë e saj në Instagram.

Veshjet e saj zakonisht janë të bukura, por në një mënyrë të qartë dhe provokative, duke e bërë atë të dallohet në një det të influencerëve të tjera.

Festa është një mjeshtre në përdorimin e imazhit për të tërhequr vëmendjen dhe diskutimin në rrjetet sociale.

Stili i saj i veshjes ka bërë që ajo të jetë një pikë referimi për të gjithë ata që janë të interesuar për modën, si dhe për ata që duan të bëjnë një deklaratë të fuqishme me veshjen e tyre.

Shiko foton:

Leave a Reply