Zgjedhjet në LDK | Sedat Kadriaj zgjidhet kryetar i nëndegës në Malësi të Re

0
79

Nëndega e LDK-së në Malësi të Re ka zgjedhur kryetarin e ri.

Sedat Kadriaj ka marrë besimin e delegatëve për ta drejtuar këtë nëndegë, derisa ka zgjedhur kryesinë e re dhe një delegat për Kuvendin e Degës. shkruan 04 Online.

“Malësia e Re e zgjodhi për kryetar të Nëndegës së LDK-së, z. Sedat Kadriaj🤝
Kuvendi i Nëndegës së LDK-së në fshatin Malësi e Re, zgjodhi për kryetar Sedat Kadriaj, kryesinë dhe një delegat për Kuvendin e degës së LDK-së në Prizren.
Me Sedatin dhe kryesinë e Nëndegës do të vazhdojmë angazhimin për fitoren e Lidhjes Demokratike në Prizren”, thuhet në njoftimin e LDK-së në Prizren./04 Online

Leave a Reply