Zgjedhjet në LDK | Besmir Hoxha zgjidhet kryetar i nëndegës “Lidhja e Prizrenit”

0
296

Besmir Hoxha është zgjedhur kryetar i nëndegës “Lidhja e Prizrenit”.

Pos Hoxhës, është zgjedhur edhe kryesia e re dhe tre delegatët për Kuvendin e Degës, shkruan 04 Online.

“Kuvendi i Nëndegës së LDK-së “Lidhja e Prizrenit, zgjodhi për kryetar Besmir Hoxha, kryesinë dhe tre delegatët për Kuvendin e degës së LDK-së në Prizren.
Me Besmirin dhe kryesinë e Nëndegës do të vazhdojmë angazhimin për fitoren e Lidhjes Demokratike në Prizren”, thuhet në njoftimin e LDK-së në Prizren./04 Online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here