Plani për ndarje të Kosovës, është e ditur që nuk “banon” në Amerikë por në Ballkan!

0
634

Administrate Trump (që ka më së paku 4/5 adresa konsultuese vendimarrëse) natyrisht, që ska asnjë Plan e asnjē Marreveshje (ndoshta me shkrim) për “këmbim territoresh”,ama, nuk e përjashtoj fare një tē tillë gojore, që e gatuan triada thaçi&vuçiq&rama, s’bashku me lobin serbo-greko-rus.

Meqenëse, pushtetarët tanë gjatë gjithë periudhës së pasluftēs u fascinuan dhe notonin në luksin e krimit e korrupsionit, lobet serbo-ruso-greke punuan pa ia nda me kongresmen e njerëz që ushtrojnë ndikim në “ëndrren amerikane” (koncept ky i Jeremy Rifkin).

Eh! Planin e ka Taci me Vuciqin e Ramen! Grenellit e Palmerit i ka mbetur veç aminin me ia bë këtij pazari dhe me e “shitë”, si produkt “made in Amerika”! Tash, këta 82 deputet që e rrëzuan qeverinë legale dhe legjitime, vec duhet (sikurse ne demarkacion) me ngrit

🖐🏿

dhe me e aprovu ne Kuvend. Mirëpo, jam shumë i sigurt që qytetaria s’do rri duarkryq… dhe se do i shfrytëzoj gjitha mjetet për ta ndal këtë “transaksion” tē dëmshëm për Kosovën dhe gjithë shqiptarët, në Ballkan.

Shkruan: Fadil MALOKU

Leave a Reply