Në mes të asfaltit një grua lan tepihun në Bosnjë e Hercegovinë

0
96

Nëse gjeni veten mes Sarajevës dhe Tuzlës, mos u befasoni nga bllokimi i trafikut.

Por befasohuni nga arsyeja e bllokimit.

Një fotografi ka qarkulluar nëpër rrjetet sociale në Bosnjë e Hercegovinë dhe ka nxitur reagime të qeshurash nga përdoruesit.

Aty shihet një copë rruge para një shtëpie private e cila është bllokuar për qarkullim.

E në mes të asfaltit, një grua lan tepihun e shtëpisë. Dhe kjo, shkruan Index, me të vërtet mund të ndodhë vetëm në Ballkan. /Koha

Leave a Reply