Kryetari i FC Prishtinës, Hakif Gashi jep dorëheqje

0
254

FC Prishtina ka mbetur pa kryetar.

Hakif Gashi ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij pas mosmarrëveshjeve dhe mosgatishmërisë së disa aksionarëve të klubit që të arrihet kompromisi për reformimin e klubit.

Gashi e kishte marrë në dorë klubin vitin e kaluar, para fillimit të këtij edicioni me synime të qarta dhe me ambicie të mëdha për t’ia rikthyer namin klubit më të madh në vend.

Por, eksperienca e tij në klubin kryeqytetas ishte jetëshkurtër dhe ai u detyrua ta marrë këtë vendim.

Më poshtë mund ta shihni edhe letrën e dorëheqjes, të bërë më 1 mars.

Leave a Reply