Luizi dhe Olta nominim ‘kokë më kokë’- Si do shmanget finalja e parakohshme dhe personi që pritet të lërë shtëpinë

0
89

Prova e javës për Big Brother duket se do të ndryshojë shumë dinamika në shtëpi. Loja me litar, ka bërë që në nominim deri më tani të jenë Olta dhe Luizi.  Të dy banorët thyen rregullin kryesor të lojës duke hequr litarin, por ata s’do të jenë të vetëm.

Një nominim i tillë do të ishte një finale e parakohshme për të dy, ndaj dhe natyrisht që në nominim do të jetë edhe një person i tretë, që nëse shohim lojën, me shumë mundësi do të jetë edhe personi që largohet. Do të jetë liderja e re që do të zgjedhë personin e tretë që do të dërgojë në nomimin. Pra do të jetë Ermioni ajo që do të vendosë për personin që do të jetë përballë Oltës dhe Luizit

Ermioni, e cila është liderja, do të duhet të zgjedhë mes  Deas, Beatit dhe Kiarës. Por duke njohur marrëdhënien e tensionuar që ajo ka me Dea Mishel, me gjasa, personi i tretë që do të shkojë në nominim dhe për rrjedhojë më e rrezikuara.

Leave a Reply