Zgjedhjet në LDK | Isuf Nezaj zgjidhet kryetar i nëndegës në Romajë të Hasit

0
85

Nëndega e LDK-së në Romajë të Hasit ka zgjedhur kryetarin e ri, kryesinë dhe dy delegatët për Kuvendin e Degës.

Isuf Nezaj është zgjedhur kryetar i ri i kësaj nëndege, shkruan 04 Online.

“Kuvendi i Nëndegës së LDK-së në fshatin Romajë, zgjodhi për kryetar Isuf Nezaj, kryesinë dhe dy delegatët për Kuvendin e degës së LDK-së në Prizren.
Me Isufin dhe kryesinë e Nëndegës do të vazhdojmë angazhimin për fitoren e Lidhjes Demokratike në Prizren”, thuhet në njoftimin e LDK-së në Prizren./04 Online

Leave a Reply