Suada Hallaqi viziton shoqatën “Doğru Yol TKSD”

0
1249

Në ditën e fundit të fushatës, kandidatja e AKR-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Suada Hallaqi, ka vizituar shoqatën “Doğru Yol TKSD”.

Hallaqi, ka thënë se në Asamblenë Komunale do të jetë zëri i të gjithë qytetarëve, duke ngritur tema të cilat janë me rëndësi dhe në interes të qytetarëve.

Postimi i plotë:
Të dashur familjar, miq dhe ju të nderuar qytetarë të Komunës së Prizrenit.
Kam kënaqësinë të ju informoj se në zgjedhjet lokale te Prizrenit, do të garoj për anëtare të Kuvendit Komunal në kuadër të Listës fituese të Partisë Aleanca Kosova e Re, (AKR) dega në Prizren në zgjedhjet e 17 tetorit.
Unë në këto zgjedhje lokale do të jem në listën e kandidatëve për Kuvend Komunal të Aleanca Kosova e Re, (AKR) së me nr 6, kërkoj mbështetje nga ju kudo dhe kahdo që jeni të bëhemi bashkë e të pajtohemi paraprakisht se Komuna e Prizrenit te ecë përpara e zhvillohet me qeverisjen dhe politikat ekonomike te investimeve te huaja.
Me, perkushtim dhe me anagzhimin tim do te i ndihmoje bizneset per ndihme financiare. I falenderoje, per mikepritjen te shoqates, Doğru Yol TKSD dhe perkrahjen e tyre . 149. Nr.06 AKR
Keto binzese kane nevoje urgjente per investime, per cilesin e e kultures artistike kjo shoqate ka nevoje per rregullimin e satutit te saj duke premtuar qe do te anagzhoje lokal me standarte kulturore artistike.

Numri im në Aleancen Kosoave e Re (AKR) është 6.

Faleminderit paraprakisht për besimin dhe votën tuaj!

Leave a Reply