Qeveria e Lëvizjes VETËVENDOSJE po i kthen sovranitetin dhe dinjitetin Republikës së Kosovës

0
131

Qeveria serbe e udhëhequr sot nga ministri i kasapit të Ballkanit, ideatorit të gjenocidit, duhet ta kuptojë që Republika jonë do të përdor të gjitha mjetet politike për të ju treguar që sovraniteti dhe dinjiteti ynë nuk shkelet, dhe se kjo nuk do të jetë pika ku ne do të ndalemi.

Ditë më të vështira për “Goebbelsin” e Ballkanit do të jenë përpara kur Qeveria Kurti do të kërkojë llogari para botës për Holokaustin e dytë të shkaktuar në Europë nga makineria serbe.

Shkruan: Ramë BOBAJ

Leave a Reply