Shitet shtëpia në rrugën “Fahredin Hoti” në Prizren

0
7604

Shitet shtëpia në rrugën “Fahredin Hoti” në Prizren.

Shtëpia është me dy hyrje, ka bodrumin 10 X 9, katin e parë dhe katin e dytë. Ka një hapësirë mjaft të madhe, ku posedon 6 dhoma, dy banjo, balkone dhe oborrë në të dyja anët. Hyrja e parë ka çasje direkte në rrugën “Fahredin Hoti”, ndërsa në hyrjen e dytë ka hapësirë të mjaftueshme për oborr dhe kopsht.

Çmimi: 220,000 €

Pronari: Shqiptar

Për më shumë informacione kontaktoni në: +383 44 19 08 83

Leave a Reply