Qepa dhe hudhra ulin rrezikun e kancerit në stomak

0
214

Qepa dhe hudhra janë përbërës të zakonshëm në kuzhinë dhe i bëjnë shumë mirë shëndetit.

Kohët e fundit, studiuesit italianë kanë dalë në përfundim se qepa dhe hudhra kanë veprim mbrojtës ndaj kancerit në stomak.

Një studim nga Universiteti i Milanos ka siguruar të dhëna të reja epidemologjike që thonë se konsumimi i qepës dhe hudhrës ul rrezikun e kancerit në stomak.

Leave a Reply