Paloma: Abortova 2 herë, mjeku më tha duhet ta humbim fëmijën

0
243

Paloma ka ndarë me banorët e ‘Big Brother VIP’ ankthin dhe vështirësitë e përjetuara për tu bërë prindër të një fëmije. Paloma rrëfeu se fatkeqësisht ka abortuar dy shtatzëni të saj.

“Herën e parë më tha doktori që do duhet të presim dhe pak dhe pas disa ditësh më tha që jemi të detyruar ta humbim. Ndërsa herën e dytë më ‘rrëshqiti’, tregoi Paloma për banorët brenda shtëpisë së njohur.

Leave a Reply