Krasniqi: Do të ndërtojmë Qendrën e re Rekreative dhe sportive për të rinjtë e Komunës së Prizrenit

0
297

Në mandatin e parë të qeverisjes së LDK-së me kryetar Anton Quni, do të bëjmë ndërtimin e qendrës së re rekreative dhe sportive për të rinjtë, kështu ka deklaruar Qemal Krasniqi, kandidat i LDK-së për Asamblenë Komunale.

Krasniqi ka thënë se LDK-ja e ka projektin e gatshëm. Rrjedhimisht, ai është zotuar se do të ngrit zërin në Asamblenë Komunale për sektorin e sportit në përgjithësi.

Leave a Reply