Zafir Berisha kandidatëve për asamble: Përcilleni në çdo familje projektin “Shpresë për Prizren”

0
579

Kandidati i Nismës Socialdemokrate për kryetar të Prizrenit, Zafir Berisha, ka takuar kandidatët për Asamblenë Komunale, me ç’rast ka kërkuar mobilizim edhe më të madh në javën e fundit të fushatës.

Berisha ka kërkuar nga kandidatët për asamble që sa më shumë të përcillet projekti “Shpresë për Prizren” në familjet prizrenase.

Postimi i plotë:

Ekipi e cili garanton suksese me 17 tetor dhe realizim të projektit tonë #ShpresëPërPrizren
Ne jemi të bindur se në konkurrimin politik të radhës, konkretishtë në zgjedhjet lokale të 17 tetorit 2021, do të marrim besimin e qytetarve të Prizrenit, ku do të na mundësohet matrializimi i ofertēs tonë gjatë 4 viteve të ardhshëm.
Ne po vijmë, BASHKOHU EDHE TI

ShpresëPërPrizren

Zgjedhjet2021

Voto119Nisma

Leave a Reply