Kjo është vaktia e Ramazanit për Kosovën, ja kur nis agjërimi

0
489

Sipas kalendarit mysliman, muaji i Ramazanit fillon më 24 prill dhe dita e parë e Fiter Bajramit është më 24 maj.

Sipas fesë islame, agjërimi në Islam nënkupton abstenimin apo “përmbajtja nga një veprim”. Do të mbetet të shihet nëse deri atëherë, do të kalojë edhe izolimi nga pandemia COVID-19. Ajo që dihet deri tash është se xhamitë dhe kishat kanë mbyllur për besimtarët vaktet e lutjeve.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovën për këtë vit.

Leave a Reply