Ilir Kolgeci, piktori nga Prizreni që po bën emër në artin modern

0
637

Pasioni ndaj artit ndez të gjitha qelizat stimultive të kreacionit, dhe këto cilësi shpalosëse të mbushura me frymëzim e motiv i demostron me vullnet e dashuri, artisti dhe mësimdhënësi i artit Ilir Kolgeci.

Përgjatë aktiviteteve të tij të njëpasnjëshme ekspozohen në vijëmsi koleksionet e pikturave të shumta të cilat gjenden në mjediset e punës së tij atraktive. Tani së fundmi, përveq tjerash Iliri promovon shanse praktike të kursit për të gjithë nxënësit e interesuar që ta zhvillojnë e të avansohen në botën emocionante të artit.

Nëpër biografinë e Ilirit të gjitha veprimtarinë jetësore kanë një lidhje të fortë energjike me artin si profesion, dhe po bëhen tani 7 vite të plota që po zhvillohet ky art sensacional. Kurset të cilat i ofron Galeria e artit IlirART mundësojnë përvetësim njohurish e shkathësish me një mbikëkqyrje e me strategji të llojllojshme mësimi nga më modernet aktualisht.

Andaj, të rinjtë energjik për artin dhe brenda artit mund ta ngjyrojnë ëndrrën e tyre për ARTIN me nuancat më të ndezura për syrin, dhe këtë shans e arrijnë pranë mjediseve të mrekullueshme të ILIRIART që gjendet afër qendrës së qytetit dhe butikut SesarCollection, ose më saktësisht në rrugën ndërlidhëse pranë Hamamit në qytetin historik të Prizrenit.

Mos e humbisni mundësinë, aty ku ARTI përfaqëson mësuesinë profesionale.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Leave a Reply