“Dasma” publikohet nga Dafina Zeqiri

0
235

“Dasma” është kënga më e re e publikuar nga Dafina Zeqiri.

Përmbajtja e këngës është shumë domethënëse, dhe veçanërisht ngritë emocionet për çiftet që presin të martohen, shkruan 04 Online.

Kënga është publikuar me videoklip, në të cilin janë spikatur momente të veçanta të një martese, e ilustruar deri në detale./04 Online

Leave a Reply