Nuk sëmurën pacientët vetëm e Hënë e Premte, nuk është statuj por Ambulancë

0
407

Zhuri, Shkoza, Vërmica, Dobrushti ku të marrin shërbime shëndetësore gjatë vikendit dhe festave zyrtare, 20 mijë banor nuk kan ku të marrin shërbime shëndetësore për arsye të ndryshme.

Kjo ambulancë e mbyllur duhet të hapet nga Drejtoria e Shëndetësisë sepse është më se nevojshme që qytetarët e këtij rajoni ti marrin shërbimet sa më afër dhe se nuk duhet ti vendoset qelësi këti instituconit sepse nuk është rajon i vogël.

Qytetarët e Zhurit së bashku me tre fshatrat përreth duhet ti ofrohet shërbimi sa më afër dhe që ti lehtësohen shërbimet për arsye që të mos vrapojnë në qytetin e Prizrenit. nëse ka ndonjë konflikt interesi që duhet të fitoj dikush në sektorin privat atëherë duhet ti tregoni qytetarëve që ky problem është dhe se nuk hapet.

Zhurit i nevoitet Ambulanca së paku ditëve të vikendit dhe festave zyrtare përshkak se keni buxhet të investoni gjatë fushatave në pubik që të i tregoni opinionit kinëse po punoni që po afrohet fundi i pushtetit.

Jemi ngopur me këto politika të flliqura andaj nëse është e nevojshme do të ndërrmarrë masa që të bëj peticion në gjithë fshatin tim dhe fshatrat përreth që ti ofrohen shërbimet qytetarëve të këtij vendi sa më afër.

Shkruan: Pranver Asllani – BacheIor i Infermierisë

* Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e 04 Online

Leave a Reply