Çizme në pranverë? Sigurisht që po, ja disa kombinime që mund t’i kopjoni menjëherë

0
205

Çizmet në pranverë, sigurisht që do dukeshin super “perlë”. Ndoshta më parë shiheshin si të papërshtatshme, por sot janë një ndër bazat e dukjes perfekte në këtë sezon.

Të sheshta ose me takë ato sërish mbeten “IN” dhe do i dhurojnë pamjes tuaj një shkëlqim glamuroz. Ja disa kombinime që mund t’i përdorni pa u menduar dy herë.

Çizme në pranverë? Sigurisht që po, ja disa kombinime
Çizme në pranverë? Sigurisht që po, ja disa kombinime
Çizme në pranverë? Sigurisht që po, ja disa kombinime
Çizme në pranverë? Sigurisht që po, ja disa kombinime

Leave a Reply