Cili plak vdekka nga virusi corona?

“Të rrezikuarit janë pleqtë”, po thuhet gjithandej. Në gojët e çdokujt kjo është shndërruar në një moto që qarkullon me aq lehtësi...

Domosdoshmëria për blerje vendore në ditët e CoVid19

Në këto ditë depresioni ekonomi, është domosdoshmëri nacionale që blerja e produkteve vendore të jetë zgjedhja e parë në listën tonë të...

SONDAZHET nëpër Tv-ne dhe nëpër mediet sociale, po prodhojnë FAKE NEWS!

Kohëve të fundit nëpër Tv-ne e medie sociale, por, edhe agjensione e portale të ndryshme po publikohen disa gjëja “sondazhe” përmes të...

Si t’i largojmë matrapazët nga skena politike!?

Zgjedhjet e fundit parlamentare të 6 tetorit të vitit të kaluar ishin rasti i fundit për kthimin e shpresave të qytetarëve për...

Ta ndërtojmë një karantinë për LDK-në!

Ministria e shëndetësisë e cila vazhdimisht është duke sugjeruar të qëndrojmë në shtëpi të mbyllur; t’i shmangemi kontakteve me të tjerët, të...

z. Gucati mos manipulo me veteranët e UÇK-së në kohë pandemie COVID-19

Ndonëse nga pandemia COVID-19 që ka përfshi rajonin dhe pastaj edhe vendin tonë, qeveria e Kosovës filloj të ndaj një buxhet për...

Projekti i 6 tetorit do të fitojë edhe më bindshëm

Partitë e vjetra mund t’i ngadalësojnë, por nuk mund t’i pengojnë më ndryshimet politike në Kosovë. Shumica e njerëzve duket se kanë...

Pa depolitizimin e shoqërisë nuk hiqen polarizimet ndërpartiake!

Nuk jam poet që shkruaj poezi, as artist që pikturoj, por me penden time në mënyrën besnike realitetin pasyqroj. Si aktorë jo...

Kutitë e votimit, arkivole politike

Ndëshkimi për politikanët nuk vjen as nga Zoti e as ndonjë forcë tjetër mbinatyrore. Ndëshkimi për politikanët vjen nga populli në kutitë...

Çrregullimet e Spektrit të Autizmit

2 Prilli,është dita botërore dedikuar  sensibilizimit për Autizmin, prandaj le të shqyrtojmë pak më gjerësisht këtë spektër. Sot, sipas shumë statistikave matëse...