Totaj merr përkrahjen e grave: Zotohet për gjithëpërfshirje

0
232

Kandidati për Kryetar të Prizrenit Shaqir Totaj merr përkrahje të madhe nga gratë në Prizren, zotohet për gjithëpërfshirje dhe barazi gjinore në të gjitha drejtoritë dhe institucionet komunale.

“Gratë janë shtylla e familjes dhe shoqërisë tonë. Si kryetar i ardhshëm i komunës, do të punojmë pa ndalur që pozita e grave në Prizren të përmirësohet vazhdimisht. Në qeverisjen tonë do të respektohet barazia gjinore dhe zotohem se do të emëroj gra në gjysmën e drejtorive komunale.”- ka thënë Totaj.

Gjeni linkun e videos këtu:

https://fb.watch/8vK5BjB3Bn/

Leave a Reply