Morina – Biffar: Si grua në politikë, dëshiroj shumë që angazhimi im të bëj ndryshime pozitive

0
54

Si grua në politikë, dëshiroj shumë që angazhimi im të bëj ndryshime pozitive, për të thënë nesër që unë isha aty, nuk u fsheha, nuk fola për problemet e lagjes, qytetit e komunës time vetëm në shtëpi e Facebook, nuk mendova vetëm për familjen time, por, ofrova talentin, sinqeritetin, përkushtimin, butësinë, këmbënguljen, ngrita zërin dhe thashë në Kuvend të vërtetat që ndryshojnë kualitetin jetësor të qytetarëve, të të rinjëve, djemëve e vajzave, burrave e grave të mira prizrenase, u përballa me burrat por dhe bashkëpunova me ta, bëra të gjitha përpjekjet që Prizreni i fëmijve tanë të jetë më i mirë se i yni, kështu ka deklaruar Afërdita Morina – Biffar, kandidate e LDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Morina – Biffar, është zotuar se gjatë tërë mandatit do të jetë zëri i qytetarëve të Prizrenit.

Postimi i plotë:

Si gjithçka në jetë edhe politika ka sfida e vështirësi, por ka dhe mundësi e shanse për të kontribuar pozitivisht, për të punuar ndershmërisht për një komunë më të mirë.
Si grua në politikë, dëshiroj shumë që angazhimi im të bëj ndryshime pozitive, për të thënë nesër që unë isha aty, nuk u fsheha, nuk fola për problemet e lagjes, qytetit e komunës time vetëm në shtëpi e Facebook, nuk mendova vetëm për familjen time, por, ofrova talentin, sinqeritetin, përkushtimin, butësinë, këmbënguljen, ngrita zërin dhe thashë në Kuvend të vërtetat që ndryshojnë kualitetin jetësor të qytetarëve, të të rinjëve, djemëve e vajzave, burrave e grave të mira prizrenase, u përballa me burrat por dhe bashkëpunova me ta, bëra të gjitha përpjekjet që Prizreni i fëmijve tanë të jetë më i mirë se i yni.
Voto numrin 8️⃣ ✔ LDK1️⃣6️⃣0️⃣✔ dhe për katër vitet e ardhshme në Kuvend dëgjoje veten përmes angazhimit e zërit tim.
Besimi është i shenjt, nuk shitet as nuk blihet, dhurohet kur me mendje e zemer votohet ❤

AntonQuniKryetar ✌🍀

Leave a Reply