Kabashi: Do të ndërtojmë tregun modern për shitjen me shumicë të produkteve bujqësore dhe atyre blegtorale

0
334

Duke parë kaosin dhe nevojën për një treg të mirëfilltë të shumicës, kam paraparë që në hapësirën e cila gjendet në dalje të autostradës VERI, në sipërfaqe prej 3 ha, pronë shtetërore, të ndërtojmë tregun modern për shitjen me shumicë të produkteve bujqësore dhe atyre blegtorale, kështu ka deklaruar Lulzim Kabashi, kandidat i AAK-së për kryetar të Prizrenit.

Kabashi ka thënë se ky treg do të jetë modern e multifunksional.

Për më shumë detale rreth këtij projekti klikoni në video.

Leave a Reply