Kastrati: Do të ofrojmë mundësi për të gjithë ata që duan të investojnë në Prizren

0
96

Kandidati për Asamble Komunale të Prizrenit nga radhët e PDK-së, Shkelzen Kastrati, ka premtuar mbështetje dhe fokus te rinia si dhe angazhim për realizimin e investimeve kapitale.

Këto deklarata Kastrati i ka dhënë në televizionin ‘Kanal10’.

Leave a Reply