Hadis Haxhillari publikon ilahin “Muaji i Mirësisë”

0
119

Pikërisht në natën e muajit të Ramazanit, Hadis Haxhillari ka publikuar ilahin “Muaji i Mirësisë”.

Me një tektst shumë të veçant dedikuar muajit kur muslimanët anembanë botës agjërojnë për 30 ditë me radhë.
Ilahia është pritur mirë nga ndjekësit e Hadisit, dhe jo vetëm, ndërsa i është punuar edhe një videoklip./04 Online

Leave a Reply