Po ndërrohej me nxitim! Semi Jaupajt i del gjoksi në ‘Big Brother VIP’

0
336

Duke qënë të monitoruar 24 orë në 24 nga kamera, banorët e ‘Big Brother VIP’ tregojnë dhe gjëra që nuk duhet për publikun.

E kemi fjalën për zhveshje, me ose pa dashje. Rasti është i këngëtares Semi Jaupaj, e cila ka zbuluar për pak sekonda gjoksin. Këngëtarja po ndërrohej për të veshur fustanin pasi pas pak minutash do dilnin në transmetim ndërkohë që i ndodhi incidenti.

Ajo e vë re dhe mundohet që ta anashkalojë sikur nuk ndodhi asgjë.

Leave a Reply