Për një qytet pa barriera për personat me aftësi të kufizuara… Bashkë me #Shaqën

0
230

U bënë shumë vite që avokoj dhe loboj për ngritjen e vetëdijes që aftësia e kufizuar të trajtohet e barabartë në shoqëri dhe ky komunitet të mos jetë I paragjykuar, mirëpo në bazë të kësaj përvoje e kuptova që është shumë e rëndësishme që komuniteti jonë duhet të ketë të përfshirë në ekzekutiv persona me aftësi të kufizuar që të ndikoj drejtpërdrejt në shtyerjen e shumë qështjeve që e preukupojnë komunitetin të shkojnë përpara, kështu ka deklaruar në një televizion kosovar, Egzona Hoxhaj, kandidate e PDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Hoxhaj është shprehur e bindur se në qeverisjen lokale të udhëhequr nga PDK-ja këto barriera do të eliminohen në kohë rekord.

Postimi i plotë:

U bënë shumë vite që avokoj dhe loboj për ngritjen e vetëdijes që aftësia e kufizuar të trajtohet e barabartë në shoqëri dhe ky komunitet të mos jetë I paragjykuar, mirëpo në bazë të kësaj përvoje e kuptova që është shumë e rëndësishme që komuniteti jonë duhet të ketë të përfshirë në ekzekutiv persona me aftësi të kufizuar që të ndikoj drejtpërdrejt në shtyerjen e shumë qështjeve që e preukupojnë komunitetin të shkojnë përpara.
Prandaj edhe kandidatura ime është mirë e menduar dhe përmes kësaj video do të njoftoheni për Rolin dhe Planin tim në momentin që unë do të arrijë të fitojë një ulëse në kuvendin Komunal të Prizrenit!
Voto Shaqir Totaj për Kryetar të Komunës së Prizrenit, sepse vetëm në krye me të do të kemi një qytet Gjithëpërfshirës dhe pa barriera.

BashkëPërPrizrenin

BashkëPërQytetinPaBarriera

PDK177 ✅

ShaqirTotaj ✅

EgzonaHoxhaj 18 ✅

Leave a Reply