Të jetosh në kohën e maskarenjve!

0
134

Se sa e mjerë është një shoqëri mjafton t’i lëshon syrin rrjeteve sociale dhe e vërteton se një numër i madhë shohin vetëm bardhë e zi!

Të ndikuar nga propagande linquese dhe shpifse, këta trushpërlar janë vërbuar deri në atë shkallë sa që nuk dijnë më të dallojn as edhe ngjyrat e mos të flasim për më shumë!!!

Një pjesë e madhe e atyre që kanë dështuar në jetën e tyre për arsye të paftësia për të ec me kohën në rrethanat që jemi, fajtorin mundohen ta gjejnë te të tjerët edhe pse e dijnë mirë në ndërvetëdijen e tyre se nuk është ashtu … këtë gjendje të mjerë të k’saj kategorie me mjeshtri po e shfrytëzon fryma “revulicionare e bolshevike” për interesat e dyre djallëzore!

Shkruan: Zafir BERISHA

Leave a Reply