Shtresa më e ulët e qytetarëve të Republikës së Kosovës, janë “deputetët” në Parlamentin e Kosovës

0
99

Nga pas lufta, prej se edhe është konstituuar Parlamenti i Kosovës.
Ju….
Deputet, mujshar prepotent, gënjeshtar mashtrues, injorant, pispiling dhe bishtatundës!

Jeni, vetëm e keqja e këtij vendi.
Jeni, pasqyra më e vrazhdë e Republikës.
Jeni, jo të njerëzishëm.
Jeni, analfabet me shumë gabime drejtëshkrimore, ç’doher kur shkruani.
Jeni, pa asnjë grimë dinjiteti.
Jeni, të pa edukuar nga prindërit e juaj.

Ju, po i terrorrizoni ata që, i’u votuan.
Ju, po i tregoni botës mbarë, edukatën e juaj familjare, që nuk e keni fare.

Ju, jeni të ulur në Parlament se qytetarët të cilët, i’u kanë votuar, janë mashtruar dhe manipuluar.

Ju, fytyrë s’keni pasur dhe as nuk keni…..
Se kështu, nga prindërit tuaj të edukuar jeni.

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply