Shqiptarët, çmimin e lirisë e kanë paguar shumë shtrenjtë!

0
106

Reçaku i 15 janarit 1999 është vetëm një storje e dhimbshme e gjenocidit serbë në Kosovë, gjenocid i cili vazhdon të mohohet edhe sot nga Serbia.

22 vite pas atij veprimi kanibalist të Serbis, askush nuk është pergjegjë as denuar, kurse në anën tjetër bëhet përpjekje e madhe që të kriminalizohet lufta për liri e UÇK-së dhe qytetarëve të Kosovës me iden që të realizohet ajo që para një kohe e tha trashiguesi i politikës milloshoviqiane Vuçiq “nuk kërkoi falje për atë që ka ndodhur në Kosovë sepse të gjithë kanë bërë krime”!

Planet për ta barazuar luftën për liri tē UÇK-së me luftën okupuese dhe gjenocidale të Serbis do të dështoj si çdo planë tjetër djallëzor deri më tani!Lavdia ju takon atyre që u flijuan për Kosovë.

Shkruan: Zafir BERISHA

Leave a Reply