Kosova, vendi i të “diturve” apo çoroditurve?!

0
27

Sikur të ishim vendi i të diturve, sigurisht s’do të ishim në gjendjen ç’farë jemi.
Injorime, sharje, gënjeshtra, shpifje dhe vetëm dalldisje ndaj njëri tjetrit!

Pse?
Se, shumica e qytetarëve të cilët njihen s’i njerëz publik, s’janë të ditur, po të çoroditur.

Menjëher pas zgjedhjes së Presidentes, zj. Vjosa Osmani filluan jo vetëm urimet, po edhe injorimet së bashku me urimet.

E filluan, kundërshtarët politik të Presidentes, duke vazhduar me bashkëshortin – burrin e saj, pas tyre analist cubat dhe deri te qytetarët më të thjesht.

Jemi vendi i të diturve apo çoroditurve?!
Vlerësojeni ju!

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply