Mehaj pret në takim ish-kreun e FSK-së

0
88

Ramën, i cili dje ia dorëzoi këtë post, nipit të Adem Jasharit, Bashkim Jasharit.

Rama tani do të ketë një punë të re si përfaqësues i Kosovës në RACVIAC.

Mehaj shprehu mirënjohje për punën e deritanishme të Ramës në krye të FSK-së, duke shtuar se eksperienca e tij profesionale dhe ushtarake do të jetë e rëndësishme për detyrën e tij të re.

“Mirënjohje dhe vlerësim i lartë për gjithë kontributin e lidershipin efektiv të Gjeneral Ramës. Me këtë rast, në emri tim dhe të gjithë zyrtarëve dhe ushtarakëve të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, i shpreha mirënjohjen dhe vlerësimin më të lartë për kontributin dhe lidershipin e lartë të treguar gjatë shërbimit si Komandant i FSK-së”, ka shkruar Mehaj në Facebook.

“Eksperienca e madhe profesionale dhe lidershipit ushtarak të Gjeneral Ramës do të jetë shumë e rëndësishme për diplomacinë tonë të mbrojtjes dhe sigurisë në detyrën e re në RACVIAC”, ka shkruar tutje Mehaj.

Leave a Reply