Kosovarët krijojnë ventilatorët për frymëmarrje, së shpejti fillon prodhimi (VIDEO)

0
644

Gazetari Ardian Gaxherri, na e sjell storien për një pajisje shumë të kërkuar në mbarë botën.

Në kohën e pandemisë globale, ventilatorët e frymëmarrjes janë të domosdoshëm për tejkalimin e kësaj sfide.

Kompani kosovare “Formon”, ka filluar prodhimin e tyre për ti dhuruar tek institucionet shëndetësore.

Cila është kjo kompani ?

Çka është kjo pajisje ?

Si prodhohet ? dhe shumëçka tjetër e mësoni përmes stories.

Leave a Reply