KFOR-i në Prizren shton makinerinë nga 12 marsi për trajnime ushtarake

0
64

Përmes një njoftimi për media, Drejtoria e Emergjencës dhe Sigurisë, ka bërë të ditur se nga data 12.03.2023 deri më 18.03.2023 do të ketë makineri të shtuar nga ana e KFOR-it në Prizren.

Kjo është bërë e ditur pas një takimi që është zhvilluar në mes LMT-së dhe drejtoreshës për Emergjenca dhe Sigurisi.

“LMT, së bashku me Komandën e RC-WEST do të kenë trajnime/ushtrime, ku fokusi do te jetë në kazermën e LMT-së.

Ju njoftojmë se ky ushtrim nuk ka ndonjë qëllim tjetër.” thuhet në njoftim.

Leave a Reply